Jong geleerd…

geroosterde venkel

Om helemaal in oranjesfeer te komen kun je speciaal voor het WK kinder voetbal-dvds kopen!

Ook de allerkleinste voetbalhelden kunnen zich optimaal voorbereiden op de WERELD KAMPIOENSCHAPPEN VOETBAL die 9 juni in Duitsland beginnen.


Bridge Entertainment Group heeft speciaal voor de pre-school leeftijd drie sportieve DVD’s uitgebracht waarbij de allerbeste vriendjes zoals BOB DE BOUWER, BRUM en BASSIE EN ADRIAAN de leukste avonturen met voetballen beleven. Deze DVD’s komen speciaal voor de WK als Limited Edition in een knaloranje verpakking uit.

Dit zijn de dvds:
BOB DE BOUWER: BOB EN DE KEEPER
Bob bouwt een trainingspark dat geopend gaat worden door de broer van mijnheer Meckers, die een beroemde keeper is! Dizzie wil met iedereen voetballen, maar niemand heeft zin om mee te doen. Hoe zou dat komen?

VOETBAL
met Bassie & Adriaan, Dierendokter Tom, Jellabies, Bob de Bouwer en Calimero.
Bob de Bouwer ontmoet een beroemde keeper en mag zelfs proberen om de bal in zijn goal te trappen. Zal het hem lukken? Ook Calimero, Dierendokter Tom en de Jellabies beleven een leuk voetbalavontuur. En Bassie & Adriaan zingen een leuk liedje over een voetbaltrainer.

BRUM … EN DE VOETBALHELD
In de Grote Stad wordt de voetbalfinale gespeeld. Als de tegenpartij voor veel opschudding zorgt, besluit Brum het voetbalelftal uit de Grote Stad vakkundig te gaan helpen.