Juniors zoeken motto!

Ben jij ook zo’n forum addict? Dan heb je vast al wel gezien dat heel veel forummers, en misschien jij ook wel, een eigen motto hebben. Op het Viva forum kom je de grappigste, leukste en mooiste motto’s tegen en de afgelopen tijd hebben we er veel voorbij zien komen in dit topic. Zelfs de Viva Moderatoren hebben een eigen motto. Dat zetten ons, de Junior Moderatoren, aan het denken. Wij voelen ons een beetje kaal en willen ook een motto.

Hoe pakken wij dit goed aan? We kunnen natuurlijk zelf een motto bedenken, teksten en internet afstruinen voor het beste motto. Maar dat kan beter, dachten wij, met zoveel slimme en grappige forummers in huis! Dus hebben we een topic aangemaakt waarin we de vraag hebben gesteld welk motto jullie het leukste en meest geschikt zouden vinden voor ons. En dat hebben we geweten! In het topic hebben een groot aantal forummers zich uitgeleefd in het bedenken van geweldige motto’s, waarvoor onze dank.

Stemmen!
Wij hebben een top 5 samengesteld van de leukste en grappigste motto’s. Deze lees je hieronder in willekeurige volgorde terug:

1. Zwanger door de pil heen? Toets 1.  Last van misandrie? Toets 2. Vervelende buurkatten? Toets 3.
2. “Yeah yeah, hold your horses”
3. “Sorry, ik ben ook maar een mod”
4. “Wij hebben ook geen leven”
5. … maar dat is ook maar een mening

De keuze is nu aan jullie, het forum, om het beste motto te kiezen. Je kunt tot a.s. maandag 27 mei, 20.00 uur stemmen in dit topic.

Wij zijn benieuwd welk motto gaat winnen!

Het Junior Moderatorteam