Kalvijn komt met pikante onthulling over seks op Expeditie Robinson

In de nieuwste aflevering van Donnie Aan De Kook (NPO 3), het vegan-kookprogramma van rapper Donnie, was niemand minder dan YouTuber Kalvijn te gast. Tijdens het koken kwam Kalvijn met wat pikante onthullingen over zijn deelname aan Expeditie Robinson, die we natuurlijk niet onbesproken kunnen laten.

Lees ook: 

Slecht nieuws voor alle fans van ‘Temptation Island’ én ‘Expeditie Robinson’

Het blijft een onderwerp van discussie: seks op Expeditie Robinson. Donnie kon het niet laten, want, zei hij, als ‘ie mee zou doen zou hij er op een gegeven moment tussenuit knijpen om ergens in een wc’tje, smartphone met porno erbij… Tja, de rest kan je zelf wel invullen.

Verlangen? Allemaal weg

Hoewel Kalvijn het vrij lang volhield in expeditie 2019, deelde hij Donnie’s fantasie niet. ‘Ik heb 0 keer’, begint Kalvijn. Donnie onderbreekt de YouTuber: ‘Maar je hebt toch gewoon gevoelens?’ Nou, nee, legt Kalvijn uit. ‘Dat is allemaal weg.’

Vrouwelijke deelnemers

Maar, weet Kalvijn te onthullen, sommige vrouwelijke deelnemers van hetzelfde seizoen konden het niet laten. ‘Maar ik ken wel dames die het daar wel gedaan hebben’, verklapt de YouTuber. ‘Ik ga geen namen noemen. Ik dacht dat die kerels zo’n libido hadden, maar euh…’ Spicy, Kalvijn!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief
Bron: Superguide | Beeld: Peter Smulders