Kourtney Kardashian haalt subtiel uit naar ex van nieuwe liefde Travis Barker

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn sinds een paar weken happy together. Maar zoals dat vaak gaat met nieuwe relaties, komt soms ook de ex om de hoek kijken. Dat kan als je een gewone sterveling bent al tot vervelende situaties leiden, maar is extra lastig wanneer je wereldberoemd bent. 

Al moet eerlijk worden gezegd dat Shanna Moakler, de ex van Kourtneys nieuwe liefde Travis Barker, misschien ook een lesje loslaten kan gebruiken. Shanna liket op Instagram fanatiek posts waarin volgers schrijven dat Kourtney ten opzichte van haar een ‘downgrade’ is en dropt suggestieve songteksten bij haar foto’s. Als klap op de vuurpijl plaatste ze op Instagram een story met de quote: ‘Stop met klagen over je leven. Er zijn mensen die met je ex daten.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shanna Moakler (@shannamoakler)

Stalken

‘When they go low, we go high’ is een prachtige quote van Michelle Obama die Kourtney níet ter harte neemt. In een Instagram post van haar lifestylemerk Poosh drukt ze haar volgers op het hart je ex niet te ‘stalken’ op social media. ‘Het moderne leven heeft ons vervloekt. We worden achtervolgd door de radicale toegankelijkheid van iedereen die we ooit hebben ontmoet, mee naar bed zijn geweest of mee hebben gedatet door een klein apparaat dat we altijd bij ons hebben’, schrijft de onbekende afzender in de caption.

‘Het is geen wonder dat we er een dagelijkse gewoonte van hebben gemaakt om in te checken bij onze exen, de exen van onze exen, hun nieuwe liefdes, kennissen en ga zo maar door. Het is niet gezond, het helpt je niet verder in je leven, maar het is helaas veel te makkelijk.’ Of Kourtney daarmee een hint dropt naar Shanna blijft natuurlijk gissen.

‘Blij voor allebei’

Ondertussen beweert Shanna bij hoog en bij laag dat zij en Travis prima uit elkaar zijn gegaan. ‘Hij is mijn vriend en co-ouder, dus ik wil dat hij gelukkig is. Als zij hem gelukkig maakt, en zij gelukkig is, dan ben ik blij voor hen allebei’, zegt ze in een interview met Page Six. Om dan toch nog af te sluiten met een steekje: ‘Hij kan al die Kardashian-drama wel aan.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Poosh (@poosh)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Stylecaster | Beeld: Getty
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.