Krachtpatsen!

Een sprintje door het park. Buikspieroefeningen in het gras. En tussendoor gewichtheffen bij de skatebaan. Welkom in de verslavende wereld van bootcamp. En daar hoort natuurlijk een passende, stoere outfit bij.

Geen smoesjes!
Je kon het al eerder lezen: bootcampen is de laatste sporttrend. Voordeel is dat lekker in de frisse buitenlucht bent en dat je het overal kunt doen. En omdat het zo afwisselend is, is je trainingsuurtje voorbij voor je het door hebt. Bovendien werk je niet alleen aan je conditie, maar versterk je ook je spieren. Ben je zo iemand die elke smoes aangrijpt om niet te gaan sporten? Meld je dan aan voor bootcampen in groepsverband – veel gezelliger en motiverender.

Perfect voor je bootcampavontuur
Bij zo’n stoere sport hoort natuurlijk wel een bijpassende én comfortabele outfit. Da’s fijn: VIVA en wehkamp.nl hebben de fijnste items al voor je geselecteerd. Op wehkamp.nl/viva vind je nog veel meer hardloopbroeken, -vestjes, -schoenen en meer die perfect zijn voor je bootcampavontuur.
Belangrijk: kleed jezelf niet te warm aan. Als je begint, voelt het misschien nog fris, maar zodra je vijf tot tien minuten bezig bent, krijg je het vanzelf warm. Te dikke kleren kunnen er zelfs voor zorgen dat je lichaam de warmte niet meer kwijt kan.

Van links naar rechts en van boven naar beneden zie je: vest (Björn Borg, € 79,95), hardloopshirt (adidas performance, € 42), hardloopbroek (Only Play, € 44,95) en hardloopschoenen (Asics Gel Zaraca 2, € 80).

© beeld: iStock