Lalaloopsy

geroosterde venkel

Speelt jouw dochter graag met poppen? Dan mogen de Lalaloopsy’s niet in de verzameling ontbreken. De vrolijk uitziende pop is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor jezelf!

Lalaloopsy
De Lalaloopsy-poppen zijn een moderne versie van de oude lappenpop. Ze hebben knopen als ogen en kunnen andere kleren aan. Iedere pop is geboren op een nationale feestdag en heeft een uniek karakter van slim en creatief tot eigenwijs en dromerig. De grote Lalaloopsy-pop is 33 centimeter lang en heeft namen als Pollow Featherbed, Jewel Sparkles, Peanut Big Top, Dot Starlight, Bea Spells-a-Lot, Spot Splatter Splash, Crumbs Sugar Coockie en Mittens Fluff ’n Stuff. En er worden nog steeds nieuwe poppen geboren.

De poppen hebben niet alleen een uniek karakter, maar ook elk een eigen huisdier dat niet van hun zijde wijkt. Zo zijn er huisdieren als een schaap, Perzische kat, olifant, vogel, uil, zebra, muis en zelfs een ijsbeer. Al deze dieren maken deel uit van haar eigen identiteit.

Iedere Lalaloopsy is verpakt in een knus huisje met verschillende accessoires. Ze hebben beweegbare armen, benen en hoofd.

Lalaloopsy’s zusjes
Er zijn ook Lalaloopsy-zusjes van 8 centimeter lang. Ze verschijnen in dezelfde karakters als hun grote zussen. Ook hebben ze een eigen huisje en mini-huisdier. Erg leuk om te verzamelen!

De Mini Lalaloopsy is verkrijgbaar voor € 5,99 en de Lalaloopsy voor € 24,99 bij verschillende speelgoedwinkels en warenhuizen. Wil je meer weten over de Lalaloopsy’s? Neem dan een kijkje op lalaloopsy.com.