Let op! Vandaag is het minnaressendag

Blijft je vriend vandaag wel erg lang hangen bij de vrijmibo? Of komt hij ‘spontaan’ op het idee om weer eens op stap te gaan met die ene oude vriend? Cheat-alarm! Hij zou zomaar bovenop zijn tweede liefje kunnen liggen. Vandaag, de voor Valentijn, is namelijk internationale minnaressendag: dé dag om je second love eens flink te verwennen…

Zou jouw vriend zoiets nooit doen? Test hem eerst maar eens op de onderstaande tekenen van vreemdgaan:

Vaak de deur uit

In het klassieke ‘schatje, ik moet vanavond overwerken’ trappen we natuurlijk allang niet meer. Maar ook als hij plotseling vaak de kroeg induikt met vrienden of helemaal into een nieuwe hobby is, gaat er bij ons een belletje rinkelen.

Eén met zijn telefoon

Zijn telefoon is sinds kort zijn nieuwe beste vriend. Zelfs in huis neemt hij het ding overal mee naar toe. Als je vraagt wat hij ermee doet, reageert hij vaag of geheimzinnig. Wanneer je meekijkt, klikt hij snel zijn gesprekken weg.

Minder zin in sex

Even geleden hadden jullie sex waar Kim Holland nog een puntje aan kan zuigen, maar de opwinding  is nu ver te zoeken. Hij neemt steeds minder initiatief voor een potje sex, en als het gebeurt steekt hij er weinig energie in. Op z’n minst opmerkelijk, isn’t it?

Spontane cadeautjes

Hij komt regelmatig aanzetten met spontane cadeautjes om zijn schuldgevoel af te kopen. Terwijl jij zwijmelend aan je vriendinnen vertelt hoe perfect hij is, ligt hij alweer tussen de benen van zijn scharrel.

Andere geur

The obvious one: je vriend heeft bij thuiskomst een andere geur om zich heen hangen. Dit hoeft niet perse de parfum van een andere vrouw te zijn, maar ook als hij fris gedoucht thuiskomt na een dag werken is dat op z’n minst verdacht.

Minder interesse

Steeds minder vraagt hij hoe je dag was en hoe het nu echt met je gaat. Ook als jij interesse in hem toont, reageert hij kortaf. Zeg je daar iets van, dan vindt hij dat je je aanstelt.

Maakt dit je aan het twijfelen? Misschien wordt het dan tijd om eens een goed gesprek aan te knopen. Maar laat je niet te snel bang maken, want natuurlijk zijn er ook genoeg mannen die wel voor de volle honderd procent betrouwbaar zijn. Niet overal is iets achter te zoeken!

Beeld: iStock

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.