Lief voor je huid? Test Dermolin!

Een me-myself-&-I avondje zo nu en dan is heerlijk! Fijn badderen tot je een rozijntje bent, een verzorgend maskertje aanbrengen, met vers gelakte nagels magazines lezen op de bank… Kortom, je lijf (en dus je mind) goed in de watten leggen.  Wij vrouwen zijn er dol op. Dermolin speelt daar op in en komt met een gloednieuwe face wash: een fijne uitbreiding op de bestaande gezichtslijn met een dag- en nachtcrème!

Het motto luidt: wees lief voor je huid. Laat je huid stralen! En het allerleukste: jij kan het testen! Geef je op voor Viva’s testpanel voor een dagelijks zen-momentje met Dermolin.

Verwen je gezicht
Dermolin in twee woorden? Parfumvrij en een hoge verwenfactor.

De nieuwe FACE WASH reinigt je gezicht zeer mild en verwent tegelijkertijd. Het is vooral zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid en geeft na gebruik geen trekkerig gevoel maar werkt juist als een zachte opkikker voor het gelaat. Het resultaat: een fris gereinigde mooie huid!

Bijzonder aan deze face wash is dat deze sulfaatvrij is. Dat betekent dat de reiniging heel mild is, veel milder dan veel bestaande producten met SLES en SLS. Goed om te weten!

Ook de DAG- en NACHTCREME zijn nieuw. De nachtcrème is vooral rijk, huidherstellend en kalmerend en de dagcrème is licht, niet vet en gericht op intensieve hydratatie en kalmeren. De ingrediënten die daarvoor verantwoordelijk zijn, zijn Symcalmin®, Pentavitin® en panthenol. De dag- en nachtcrème (Beide € 8,95 per stuk) zijn verpakt in een fijne pompflacon wat hygiënisch gebruik garandeert.

dermolin

VIVA testpanel
Wil jij deze 3 producten van Dermolin testen? Viva mag 75 deelnemers selecteren. Doe mee!

Het VIVA testpanel is iets gewijzigd. Om jullie zo goed mogelijk te bedienen hebben we onze krachten gebundeld op hettestpanel.nl. Op deze site hoef je je maar éénmalig te registreren om zo voor verschillende testpanels op de hoogte gehouden te worden. In het registratieformulier geef je aan welke interesses je hebt en welke titels je graag leest en/of bezoekt (vergeet niet om VIVA aan te vinken). Als er dan een nieuw testpanel in de door jou opgegeven categorie of titel is, sturen we je een mail om je hiervoor uit te nodigen. Vervolgens bepaal je zelf of je het product wel of niet zou willen testen.

Geef je op!
Wil jij de nieuwe face wash én dag- en nachtcreme van Dermolin testen? Registreer je hier voor het VIVA testpanel! Vervolgens kun je inloggen en je voor het VIVA Dermolin testpanel aanmelden. Veel smeerplezier!