Maak kans op bioscoopkaarten voor ‘The Invisible Woman’

geroosterde venkel

Maak kans op twee vrijkaarten voor de film ‘The Invisible Woman’ van Ralph Fiennes én een verzorgde high tea van de Bakkerswinkel in Den Haag. Dit historische drama is vanaf 27 maart op het doek te bewonderen.

The Invisible Woman Engeland, 1883. De getrouwde Charles Dickens ontmoet op een dag de jonge Nelly, een ambitieuze actrice die een rol in één van zijn toneelstukken heeft weten te bemachtigen. Hij is onder de indruk van haar acteertalent én van haar schoonheid. Al gauw wordt ze Dickens’ muze en de focus van zijn passie. Maar geheimhouding van de relatie is de prijs die ze moeten betalen, waardoor Nelly veroordeeld is tot een onzichtbaar bestaan.

Bekijk hier de trailer

The Invisible Woman is een film van Ralph Fiennes (The Reader, The Constant Gardener), die tevens de hoofdrol speelt. Andere hoofdrollen zijn voor Kristin Scott Thomas (Avant l’hiver) en Felicity Jones (Cheerful Weather for the Wedding, Pride & Prejudice).

Winnen

Wil jij kans maken op de twee vrijkaarten voor de film The Invisible Woman en een verzorgde high tea die wij mogen weggeven?

1. Ga naar onze Facebook-pagina

2. Schrijf je in voor meer acties!

De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Daniëlle Greveraars