Maak kans op een dinnerdate en nacht met een gigolo t.w.v. € 550,-

geroosterde venkel


Altijd al eens verwend willen worden door een professionele lover? Dit is je kans, want VrouwOnline heeft een wel heel pikante winactie geregeld! Je kunt namelijk kans maken op een dinnerdate en spannende overnachting met gigolo Romeo ter waarde van €550,-.

Trek je stoute schoenen aan en maak kans op een spannende avond met een gigolo! Bij de 35-jarige Nederlandse Romeo krijg je een ervaring om nooit te vergeten. Na een gezellig dinner ter waarde van € 100 (mogelijk gemaakt door Cadeaukaart.nl), neemt hij je mee naar een hotel (op kosten van Romeo) voor een spannende avond.

Romeo over zichzelf:

“Laat je verleiden door een ervaren minnaar. Bij mij krijg je een ervaring om nooit te vergeten. Laat je stoutste dromen uitkomen. Ik neem de tijd voor je, pas me aan jouw wensen aan en laat je voelen dat je er weer mag zijn. Je krijgt de aandacht die jij verdient! Of het nu gaat om een ontspannende massage, een passionele nacht of een echte ‘boyfriend experience’. Wat het ook is, ik weet hoe ik je optimaal kan laten genieten”, aldus gigolo Romeo.

Wie is Romeo?

Hij is lief, zorgzaam, stoer maar ook zacht en geniet ervan om vrouwen te geven wat ze verdienen. Zowel buiten als binnen de slaapkamer. Natuurlijk ben je ook benieuwd hoe Romeo eruitziet. Zijn gezicht is nog een geheim, maar wel kunnen we vertellen dat hij 35 jaar is, 1.78 meter lang is, 70 kilo weegt, bruin kort haar heeft, bovengemiddeld geschapen (17 centimeter) is en niet rookt. Bekijk hier een aantal foto’s.

Vragen

Heb je nog vragen of opmerkingen over deze actie? Laat het ons weten op redactie@vrouwonline.nl met het onderwerp ‘Gigolo Romeo’. Neem ook een kijkje op de website van Romeo.

Winnen

Lijkt het je wel wat om een avond en nacht met Romeo te winnen? Vul hieronder het winformulier in:
(Deelnemers moeten vrouwen ouder dan 18 jaar zijn.)

De winnaar en deelnemers blijven anoniem!