Maak kans op één van de 7 Rosti Mepal pakketten t.w.v € 43,-

geroosterde venkel

Beantwoord de vraag. En wie weet ben jij binnenkort één van de 7 gelukkige winnaars van een Rosti Mepal pakket t.w.v € 43,- bestaande uit:

Lunchbox To Go Elipse
Lunchbox midi
Duobeker
JustWater Drinkfles

 

 

Ik ben ermee opgegroeid. Met Rosti Mepal! Vooral met de kleurrijke broodtrommel die ik als kleuter elke keer weer heel blij uit mijn rugzak tevoorschijn haalde. Waarom ik toen niet ook een schoolbeker had in plaats van een pakje lauwwarme schoolmelk, is me een raadsel.

Mijn broodtrommel was altijd gevuld met twee boterhammen. Bruine, dat wel. Maar veel te vaak met hetzelfde beleg. Tegenwoordig wordt er meer gevarieerd. Door volwassenen. Maar ook op scholen zie ik steeds vaker verrassende broodtrommels. En daar helpt Rosti Mepal bij. Want behalve dat ze al ruim 60 jaar duurzame kunststof consumentenproducten produceert, volgt ze alle internationale trends op de voet. En dit levert producten op die perfect aansluiten bij een moderne lifestyle.

Lunchbox To Go Elipse
Want wat dacht je van de stijlvolle lunchbox To Go Elipse met ruimte voor elke lunch. Zoals lekkere sandwiches, een frisse salade of een complete maaltijd, warm te maken in de magnetron. En in de kleine mini box neem je heel eenvoudig dressings of toppings mee. Zo word je lunch To Go niet alleen goedkoper, maar ook gezonder.


Duobeker

Helemaal super vind ik de duobeker! Waarbij je in de beker iets vloeibaars meeneemt en in het bovenste compartiment iets anders. Zo nam ik eens kokosyoghurt met granola mee, een groene smoothie met apart chia- en hennepzaad en de kinderen water met als tienuurtje studentenhaver. Inmiddels trekken we lootjes wie deze duobeker mee mag nemen. Of de hippe JustWater drinkfles. Ook zo’n goed voorbeeld van een mooie mix van Scandinavisch en Nederlands design.


Wat moet je doen?
Al deze mooie producten wil ik natuurlijk ook met jullie delen. En daarom mag ik van Rosti Mepal maar liefst 7 pakketten, bestaande uit een duobeker, JustWater drinkfles, lunchbox To Go en lunchbox To Go Elipse, weggeven aan diegene die het juiste antwoord weet te vinden op de vraag;

“Welk product uit de totale collectie van Rosti Mepal vierde onlangs haar 60-jarige jubileum?”

Antwoord hier gevonden? Like, share of twitter deze actie en mail je antwoord vóór 1 juli naar pipfoods@gmail.com o.v.v Rosti Mepal. Vermeld tevens je naam en adres. Op 1 juli zal hier uit alle goede inzendingen de 7 winnaars bekend gemaakt worden.

Recepten
Kun je alvast wel wat lunch inspiratie gebruiken? Dan is deze Couscous Caprese wellicht iets voor jou. Of wat dacht je van een Happy Meal voor kinderen, bestaande uit een wrap met roomkaas, kip en komkommer. Of een pitabroodjes gevuld met tonijn en knapperige groente.

Enjoy the taste of healthy food!