Maak kans op een Treasures armband van Rosa Di Luca t.w.v. € 100,00

geroosterde venkel

Deze actie is inmiddels verlopen! Love your Treasures

Een Treasure staat voor schat, een element met een persoonlijke waarde, iets wat je lief hebt, wat je dierbaar is, iets dat je vreugde geeft of iets wat je koestert. Al deze emoties zijn bijvoorbeeld vertaald in een hondenpoot, een roos, een geluksklaver, een of tree of life.

Koester je eigen Treasures in een modieuze combinatie van leer en zilver. Je schuift deze persoonlijke Treasures makkelijk op een soepel leren armband van Rosa Di Luca.De zilveren Treasures zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: zilver, rosé en verguld. De leren armbanden zijn gemaakt van hoogwaardig Italiaans leer en zijn verkrijgbaar in 2 lengtes en in de mooiste modetinten.Zilveren Treasures zijn verkrijgbaar vanaf € 17,50, leren armbanden vanaf € 14,50.

 

Winnen
Vrouwonline mag 4 Treasures armbanden van Rosa Di Luca t.w.v. € 100,00 weggeven.  Elke leren armband is voorzien van 4 mooie zilveren Treasures. De lengte van deze armband is 42 cm waarmee je de armband dubbel om je pols kan dragen.

 Maak kans en doe mee! Vul dit formulier in.

De zilveren sieradencollectie van Rosa Di Luca is verkrijgbaar bij meer dan 200 trendjuweliers in Nederland. Kijk voor meer informatie over de collectie en verkooppunten op www.rosadiluca.nl of neem een kijkje op www.sieradentrends.nl.