Maak kans op één van de 3 Eden Classic Damast messensets t.w.v € 104,-

geroosterde venkel


Beantwoord de vraag. En wie weet ben jij binnenkort één van de gelukkige winnaars van een prachtig koksmes, vleesmes en schilmes.
Gewoon doen!!

We willen allemaal gemak en hebben veel te weinig tijd. Maar om dan te kiezen voor voorgesneden producten in de supermarkt vind ik best jammer. Want hoe mooi is het om zelf met een vlijmscherp mes een kool te lijf te gaan. Of lekker zelf de vorm van je geschilde aardappels te kunnen bepalen.

Zelf snijden
Ik ben dan wel geen doorgewinterde snijder, maar ervaar het toch als een heel rustgevend klusje na een stressvolle dag. Rustgevender dan het open scheuren van een zak. En door de geuren die bij het snijden vrijkomen, kun je al bijna je gerecht proeven. Gemiste kans dus wanneer je kiest voor kant-en-klaar. Maar zonder goed materiaal neemt de stress in de keuken natuurlijk wel eerder toe dan af. En dus testte ik voor jullie een aantal messen uit de Eden Classic Damast serie, van knivesandtools.nl

Wat een genot om mee te mogen werken! Door de kunststof greep liggen de messen lekker in de hand. Om nog maar te zwijgen over het dunne en vlijmscherpe lemmet. Kwaliteit ten top, zonder er de hoofdprijs voor te moeten betalen! Behalve ideaal in gebruik, vind ik de Eden keukenmessen ook erg mooi vormgegeven. Niet onbelangrijk als ze prijken op je aanrechtblad. En je kunt zelfs voor €4,95 iets in je mes laten graveren. Leuk voor vaderdag!

Ben jij meer van eerst zien dan pas geloven? Bekijk dan dit YouTube filmpje.

Wat moet je doen?
Bij testen alleen bleef het niet. Want van knivesandtools.nl mag ik maar liefst 3 x deze 3-delige messenset uit de Eden Classic Damast serie weggeven aan diegene die het juiste antwoord weet te vinden op de vraag;

“Hoe vaak moet je, bij normaal gebruik, je messen slijpen?”

Antwoord hier gevonden? Like, share of twitter deze actie en mail je antwoord vóór 3 juni naar pipfoods@gmail.com o.v.v Eden Classic Damast. Vermeld tevens je naam en adres. Op 3 juni zal hier uit alle goede inzendingen de 3 winnaars bekend gemaakt worden.

Ben jij straks één van de gelukkige winnaars en wil je direct aan de slag? Dan kun je je helemaal uitleven op deze Funky Rainbow Salad. Maar mocht je deze keer niet in de prijzen zijn gevallen, neem dan een kijkje op de site van knivesandtools. Waar ze behalve messen, ook hele fijne andere keukenspullen hebben!