Maak kans op één van de veertig DigiBirds!

geroosterde venkel

Maak kans op deze populaire must have voor kinderen. Helemaal leuk: hettestpanel.nl mag wel 40 DigiBirds (t.w.v. € 9,99) verloten!

Eindelijk kunnen ouders hun kinderen zorgeloos een huisdier cadeau doen zonder zich druk te maken over verzorging of onderhoud: DigiBirds! De vrolijke, felgekleurde DigiBirds zijn interactieve vogels die tjilpen,  fluiten en bewegen als échte vogeltjes.

Als hun ‘baasje’ fluit, kunnen de vogeltjes maar liefst  24 verschillende liedjes fluiten. Hun kopjes en snaveltjes bewegen mee op het ritme van de muziek. Maar dat is nog niet alles! Het wordt pas echt een serenade als je meerdere DigiBirds bij elkaar zet, want door de ingebouwde sensor herkennen de vogels elkaar  en gaan ze als een heus koor zingen! Voor hun ‘baasje’ dat nog niet kan fluiten, wordt er speciaal een magische ringfluit meegeleverd!

Winnen
Wil jij kans maken op één van de veertig DigiBirds? Geef je hier op en maak kans! Deze actie loopt tot en met zondag 3 augustus. Op maandag 4 augustus maakt hettestpanel.nl de 40 winnaars bekend!