Mama ik moet plassen!

geroosterde venkel

Eindelijk, alle spullen zijn ingepakt. De kinderwagen, schone kleren en speelgoed liggen in de achterbak. Zit je net een kwartiertje in de auto, moet die kleine naar de wc…

Vanaf nu is dat geen probleem meer en kan jouw kind overal naar de wc. Met dank aan de makers van Potette Plus 2-1. Dit is namelijk een potje, toilettrainer en wc-verkleiner in één.

Potje
Of je nu lekker met de kinderen in de tuin zit of op pad gaat, dit potje is handig voor overal. Je klapt de pootjes van het potje uit, stopt er een wegwerpzakje in en je kind kan naar de wc. Klaar? Verwijder het zakje en gooi het weg, klap het potje op en stop hem in het hygiënische zakje. Geen vieze handen dus, want je hoeft niets schoon te maken.

Toilettrainer
Kinderen vinden het vaak enorm interessant dat ze hun eigen wc hebben èn dat het potje uitgeklapt kan worden. Waarschijnlijk willen ze niets anders meer dan plassen op dit speciale potje. En dat bevordert natuurlijk het zindelijkheidsproces… Zo sla je dus twee vliegen in één klap!

Wc-verkleiner
Wordt je kind groter en vind je het tijd dat hij of zij op de echte wc gaat? Gebruik de Potette dan als overgang, door het potje, zonder zakje, op de wc te plaatsen. Op deze manier kan je kindje naar het openbare toilet zonder de vieze wc-bril aan te hoeven raken. De antislipranden onder de Potette zorgen dat hij niet verschuift.

Dus koop het potje (en extra plaszakjes) van Potette, neem hem altijd mee en voorkom plasstress!