MamaKado

geroosterde venkel

Het moment waarop je jouw kindje voor het eerst in je armen hebt, is heel bijzonder. En jouw kinderen blijven speciaal. Het moment dat je voor het eerst los moet laten, is dan ook moeilijk. Toch hoef je de kinderen niet helemaal los te laten, want je kunt jouw kindje de hele dag bij je dragen met de sieraden van MamaKado, ook al zit hij/zij bij de oppas of op de crèche.

Kettingen
MamaKado heeft prachtige kettingen voor moeders en zwangere vrouwen. De zwangerschapskettingen zijn langere kettingen die ter hoogte van je navel hangen. Kindjes kunnen al in de buik geluiden horen, dus ook het geklingel van je ketting. Hang de ketting na de geboorte boven het babybedje, dan zal je kindje de geluiden herkennen en rustig in slaap vallen.

Voor moeders zijn de kettingen van Proud Mama erg leuk, deze kettingen hebben een hanger met de tekst ‘Proud Mama’ eraan. Zo weet iedereen hoe trots je bent. Wil je jouw kindjes liever iets subtieler bij je dragen? Kies dan voor een medaillon waar je een foto of een lokje haar in bewaart. Ook mooi zijn de kettingen met geboortestenen en hangers waarin je de namen van je kids kunt graveren.

Armbanden
Hou je niet zo van kettingen, kies dan voor een armband. Als je jouw kindjes altijd wilt kunnen zien, zijn de armbanden met bedeltjes en foto’s van je kinderen echt iets voor jou. Houd je niet van foto’s aan een armband? Kies dan voor een armband waarin je de namen van je kinderen graveert. Ook leuk: een armband met zilveren kralen die samen de naam van jouw kindje vormen.

De armbanden van Charmins kun je zelf samenstellen met geboortemaandbedels, zilveren bedels en sterrenbeeldbedels. Ontwerp bijvoorbeeld zelf een armband met de bedels die bij de sterrenbeelden van je man, kinderen en jezelf horen. Vul de armband verder op met zilveren bedels en je hebt een mooi, speciaal sieraad.

Borstvoedingsarmbanden
De borstvoedingsarmband is een verhaal apart. Deze armband ziet er leuk uit, maar is daarnaast ook functioneel. De kralen van de armband dienen namelijk als klok. De cijfers staan voor uren en de vier kralen ertussen elk voor een kwartier. Als je voor het laatst aan je rechterborst hebt gevoed, doe je de armband om je rechterpols. Stel dat die laatste keer dat je borstvoeding gaf om kwart voor acht was, dan hang je de grote bedel tussen de derde en vierde kraal achter de zeven. Zo weet je altijd wanneer je voor het laatst borstvoeding hebt gegeven.

Ringen
Charmins maakt niet alleen mooie armbanden, maar heeft ook hele mooie, zilveren ringen. De ringen met geboortestenen zijn niet te opvallend, maar een subtiele verwijzing naar je kinderen. Je kunt de ring helemaal zelf samenstellen door een combinatie van een aantal dunne ringen te maken. Een ring bestaat uit een aantal ringen met geboortestenen (die verwijzen naar de maand van de geboorte) en een aantal basisringen met een zilveren hartje, roos of een ander figuurtje.

Voor alle mannen die een kindje hebben of binnenkort verwachten: kijk op MamaKado.nl en verras je vrouw met een mooi cadeau.