Mommy Measure

geroosterde venkel

Dan is de Mommy Measure misschien wel een goed idee! Wat voor jou een cadeautje is aan iemand, is voor de ontvanger (de mama ) een leuk aandenken aan de zwangerschap. Maar je kunt het ook gewoon voor jezelf kopen, als aanstaande mama.

De Mommy Measure is een uniek zwangerschapsmeetlint, waarmee je tijdens je zwangerschap heel eenvoudig de groei van je buik en het verloop van je zwangerschap kunt bijhouden.

Het meetlint houdt de groei van je baarmoeder en je buikomtrek bij en je kunt er ook je metingen en ervaringen op schrijven. Zo kun je alles vergelijken met vorige of volgende zwangerschappen en tegelijkertijd is het een bijzonder aandenken.

Ook wanneer de baby geboren is kun je de groei van je baby in het eerste levensjaar nog bijhouden. Je legt de Mommy Measure gewoon op een vlakke ondergrond naast de baby. Zo kun je de lengte markeren en de belangrijkste gebeurtenissen erop schrijven.

Met Mommy Measure vergeet je nooit meer die speciale momenten!

Dit leuke aandenken kost slechts € 17,95. Kijk voor meer informatie en om de Mommy Measure te bestellen op www.mommymeasure.nl.