Nespresso voor baby’s

geroosterde venkel

Het voedselconcern Nestlé heeft in Zwitserland de BabyNes gelanceerd. Dit lijkt op het koffiezetapparaat van Nespresso, maar deze is speciaal bedoeld om flesvoeding mee te maken. Je moet er diep voor in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat.

Eén druk op de knop
Voor de BabyNes heb je speciale cupjes nodig waar melkpoeder in zit. Deze stop je in het apparaat en daarna kun je de gewenste temperatuur voor je kindje instellen. Je hoeft alleen nog even op de knop te drukken et voilà, de Nespresso voor je baby is klaar. In dit filmpje zie je hoe het apparaat werkt (helaas zonder George!).

Gemakkelijk en snel
Het is een stuk gemakkelijker en een stuk sneller dan zelf een flesje melk voor je baby klaarmaken. Bovendien staat ‘ie ook erg leuk op het aanrecht. Maar je moet er dan ook wel wat voor over hebben: de prijzen van de cups variëren tussen de € 1,20 en € 2,11 per stuk en het apparaat kost ongeveer 200 euro.

De BabyNes is alleen nog in Zwitserland verkrijgbaar, maar als het daar aanslaat, mogen wij hem ook in Nederland verwelkomen. Kan je niet wachten? Bestel het apparaat hier online.

Gaat jouw baby ook aan de ‘Nespresso’?