NH Dream Gift: win één van de drie hotelovernachtingen voor twee met ontbijt!

geroosterde venkel

De feestdagen staan voor de deur, dé tijd van het jaar om je partner, familie of vrienden te verrassen. Het liefst met een persoonlijk en onvergetelijk geschenk. Met de NH Dream Gift presenteert hotelketen NH Hoteles het ultieme cadeau voor de decembermaand: een hotelovernachting voor twee met een persoonlijke boodschap, verpakt in een feestelijke geschenkdoos.

NH Dream Gift
De NH Dream Gift is een mooie cadeaubox met daarin een voucher voor een hotelovernachting inclusief ontbijt voor twee personen. Degene die het geschenk ontvangt bepaalt zelf waar en met wie hij of zij de hotelnacht gaat beleven en heeft daarbij keuze uit 28 hotels in Nederland en België. Op toplocaties in steden, aan de kust of in de natuur.

Uniek aan de NH Dream Gift is dat het cadeau kan worden voorzien van een persoonlijke boodschap, om dierbaren tijdens de feestdagen een warm hart toe te dragen. De geschenkdoos bevat behalve de hotelvoucher en een persoonlijke tekst tevens een boekje met informatie over de deelnemende hotels. Het cadeau is eenvoudig online verkrijgbaar via www.nh-dreamgift.com voor € 89,95.

Winnen
Wil jij ook kans maken op één van de 3 NH Dream Gift boxen? Vul dan dit winformulier in. Je kunt meedoen tot en met 31 december. De winnaars worden op 3 januari bekend gemaakt.