Nieuwe Netflix films en series om van te smullen

Fans van The Ranch kunnen hun hart ophalen, er staat weer een nieuw seizoen op. De horrorsensatie Marianne is te bekijken, en Netflix durfde het aan om een serie te maken die het antwoord moet zijn op de ooit zo populaire serie Lost. Lees hier wat er allemaal nieuw op Netflix is deze week.

Series

 • The I-Land: Seizoen 1
  Tien vreemdelingen ontwaken op een mysterieus eiland. En al snel blijkt dat hun nieuwe verblijfplaats niet zonder gevaar is. Deze nieuwe seriesensatie wordt al vergeleken met de cultklassieker Lost!
 • Top Boy: Seizoen 1
  In deze nieuwe versie van de gelijknamige Britse misdaadhit volgen we een aantal drugscriminelen in de achterbuurten van Londen. Het duurt niet lang voor er een bloederige machtstrijd losbarst. Bekijk ook een overzicht van de tien beste misdaadseries op Netflix. 
 • Marianne: Seizoen 1
  Een horrorschrijfster haalt de inspiratie voor haar boeken uit haar nachtmerries over een angstaanjagende heks. Maar de grens tussen haar verhalen en de werkelijkheid wordt dunner en dunner. Deze Franse serie past prima in ons lijstje van de griezeligste horrorseries op Netflix!
 • The Ranch: Seizoen 7
  Sinds deze week staat het zevende seizoen van The Ranch op Netflix. In deze comedyserie speelt Ashton Kutcher een oud-footballspeler die terugkeert naar zijn familie in Colorado. Daar moet hij meehelpen op de ranch, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan!
 • The Chef Show: Seizoen 2
  Regisseur Jon Favreau (Iron Man, The Lion King) en chefkok Roy Choi reizen opnieuw door Amerika om een vorkje te prikken met spraakmakende culinaire gasten. En natuurlijk zou het feestje niet compleet zijn zonder optredens van grote Hollywood-sterren!
 • Unbelievable: Seizoen 1
  In deze waargebeurde dramaserie wil een tiener aangifte doen van een verkrachting. Ze wordt echter niet geloofd door de politie. Dat verandert als twee vrouwelijke rechercheurs geconfronteerd worden met een zaak die opvallend veel overeenkomsten vertoont. 

Films

 • Batman Begins
  Deze grimmige superheldenfilm vertelt hoe Bruce Wayne verandert van een steenrijke playboy in een gemaskerde misdaadbestrijder. Voor het zover is, wordt hij getraind door de mysterieuze Ra’s al Ghul. Maar Bruce komt er al snel achter dat zijn mentor ook een duistere kant heeft…
 • Rush Hour 3
  Bijna tien jaar na de verrassend leuke actiekomedie Rush Hour bundelen Jackie Chan en Chris Tucker opnieuw de krachten. Deze keer onderzoekt het onwaarschijnlijke politieduo een moordaanslag op een Chinese ambassadeur. 
 • Destination Wedding
  In deze romantische komedie reizen Keanu Reeves en Winona Ryder af naar de bruiloft van een gezamenlijke vriendin die ze eigenlijk niet kunnen uitstaan. Maar hun gedeelde tegenzin voor de festiviteiten brengt het tweetal steeds dichter bij elkaar… of ze nu willen niet!
 • Tall Girl 
  Jodi is het langste meisje op school en dat maakt haar leven er niet bepaald gemakkelijker op. Maar daar kan zomaar verandering in komen wanneer Jodi in de klas komt te zitten bij een knappe uitwisselingsstudent uit Zweden. Hier vind je een overzicht van de leukste high school-films op Netflix!
 • I Still See You
  Tien jaar na een bizarre ramp is de wereld overspoeld door geesten die gevangen zitten tussen leven en dood. Scholiere Roni komt via deze dolende zielen op het spoor van een mysterieuze moordenaar. Bekijk ook een lijst van de beste horrorfilms op Netflix!

Documentaire

 • Our Godfather
  Dankzij de getuigenissen van voormalig maffiabaas Tommaso Buscetta belandden honderden criminelen achter tralies. Ruim dertig jaar later is zijn familie nog steeds niet veilig. In Our Godfather doen zij voor het eerst hun verhaal. 
 • Evelyn
  In Evelyn wordt een familie verscheurd door een tragische zelfmoord. Ruim tien jaar later gaan de nabestaanden op een therapeutische wandeltocht. Geregisseerd door de Oscarwinnende documentairemaker Orlando von Einsiedel (The White Helmets). 

Deze films en series verschijnen in september op Netflix. 

Bron: Superguide

Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.