Gers Pardoel is weer verliefd en dít is zijn nieuwe vlam

Gers Pardoel

Blij nieuws van rapper Gers Pardoel (40), hij is namelijk weer verliefd. En wel op de Belgische schone Ann-Sophie Van Triel (25). Dat heeft het entourage van de rapper bevestigd aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws

De twee kersverse tortelduifjes kennen elkaar via een project waar zij samen aan werkten. Het nieuws kwam naar buiten omdat ze met z’n tweetjes waren gespot in verschillende horecazaken. Erg geheimzinnig doen ze er dus niet over.

Nieuwe vlam

Gers heeft Anne-Sophie ontmoet via haar bedrijf Social Issue. Hiermee zet ze bedrijven, merken, influencers en bekende koppen in de markt. Begin dit jaar lanceerde dat bedrijf de campagne ‘What is your social issue?’. Hiermee werd aandacht gevraagd aan de mentale gezondheid van jongeren die op social media vooral geconfronteerd worden met de ideaalbeelden. Via deze weg leerden Anne-Sophie en Gers elkaar kennen en de kans is groot dat hier dan ook de vonk is overgeslagen.

Tekst gaat verder onder foto.

Ex van Gers Pardoel

Gers komt uit een lange relatie met zijn jeugdliefde Selina van Gool, die overigens ook zijn manager was. Samen met haar heeft hij twee kinderen: Goud (7) en Rocci (6). Begin vorig jaar liep de relatie stuk en Selina stopte toen ook als zijn manager.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: RTL | Beeld: Brunopress
Viva's Avalon (29), woonde een jaar in Valencia om de Spaanse taal te leren, maar leerde hier vooral de Spaanse menukaart én de wijnen kennen. Inmiddels is ze weer terug in Amsterdam met hondje Sjaakie waarmee ze graag door het park of bos wandelt. Eenmaal thuis is ze vooral bezig met haar kamerplanten in leven houden of koken voor vrienden. Volg haar avonturen op IG: @avalon_b.