Ontdek nu Tri-Aktiline!

geroosterde venkel

Fijne lijntjes en rimpels verminderen is wereldwijd de # 1 bezorgdheid van ouder worden. Daarom kiezen vrouwen steeds vaker voor kostbare plastische chirurgische ingrepen en dermatologische behandelingen. Tri-Aktiline is een uitstekend alternatief: u gebruikt het gewoon thuis en voor een heel aantrekkelijke prijs. Deze onmiddellijk werkende rimpelvuller bevat hoogwaardige ingrediënten die ervoor zorgen dat lijntjes en rimpels onmiddellijk minder zichtbaar worden. Op de lange termijn strijkt het zelfs de diepste rimpels glad en zorgt het voor een zichtbare en meetbare vermindering van rimpels.

Tri-Aktiline werd door maar liefst 181 internationale beauty experts verkozen tot BESTE rimpelvuller van 2010. Dit sterproduct is wereldwijd een gigantisch succes, er werden al meer dan 2 miljoen stuks verkocht. Nu is het ook in Nederland verkrijgbaar, exclusief bij uw Douglas parfumerie.

Ontdek ook de andere formules van GoodSkin Labs en zie zelf wat ze voor uw huid kunnen doen!
Rimpels, donkere kringen onder de ogen, huidverslapping en een doffe teint worden pas zichtbaar naarmate u ouder wordt. Alle producten van GoodSkin Labs zijn ontwikkeld om deze tekenen van huidveroudering zichtbaar te verminderen. Daardoor kunnen ze al bij de eerste behandeling onmiddellijk resultaat geven. Maar ze bieden ook de beste vooruitzichten voor de toekomst. In de strijd tegen huidveroudering is GoodSkin Labs uw beste verdediging!

Tri-Aktiline van GoodSkin Labs, exclusief verkrijgbaar bij Douglas, voor maar € 39,50. Ontdek het nu!