Onzekere pubers

geroosterde venkel

Geen enkele puber is hetzelfde. De een heeft een grote mond, de ander trekt zich juist stilletjes terug. De een bedekt zich onder lagen make-up, de ander moet er niks van hebben. Op school kunnen ze juist veel gaan spijbelen of extra gemotiveerd raken. Maar een ding daar heeft elke puber last van: onzekerheid.

Op de middelbare school kunnen daar de nodige problemen bij komen. Zoals wat doe je als opeens je beste vriend je niet meer ziet staan? De klas je buitensluit? Het zal je maar gebeuren. Iedereen herkent hier wel iets in van vroeger. Helaas kun je als ouder daar niet altijd bij helpen. Veelal moeten ze het zelf doen, maar een steuntje in de rug kan wel eens helpen.

Steun aan onzekere pubers
Stichting de Ster organiseert vakanties waarbij kinderen op een leuke manier leren omgaan met lastige situaties. Is jouw puber onzeker? Er is nu een nieuw vakantiekamp, Stay Strong, speciaal voor onzekere pubers. Dit nieuwe vakantiekamp is bedoeld voor jongeren van 13 tot en met 16 jaar die beter willen leren omgaan met onzekerheid en pesten.
Dan staat een team klaar van bewegingsdeskundigen, psychologen en acteurs die er alles aan doen om je kind weer lekkerder in zijn of haar vel te laten zitten.

SterK formule
Het unieke van Stay Strong is dat de deelnemers gedurende de vakanties een hoop plezier hebben en tegelijkertijd veel leren. Daarnaast krijgen ze de kans om de nieuw geleerde technieken direct in de praktijk te oefenen.
Gedurende deze vakanties ontmoeten ze leeftijdsgenootjes die hetzelfde meemaken. Hierdoor lezen ze van en met elkaar en helpen zij bij het bereiken van hun persoonlijke doelen en sluiten vriendschappen.

De zomervakantie wordt opeens een leuker vooruitzicht. Het sluiten van nieuwe vriendschappen en de ervaring zal niemand meer van ze af kunnen nemen! Voor meer informatie kijk op Stichtingster.nl