Op stap met vriendinnen

geroosterde venkel

De zon heeft plaatsgemaakt voor wolken en regen. Je bent weer druk in de weer om de kids op school te krijgen, het huishouden te regelen en het werk stapelt zich op. Tijd voor ontspanning! Regel een oppas voor de kinderen en ga op stap met vriendinnen.

Leuke tips voor een dagje of weekendje weg met vriendinnen:

Mamma Mia!
Vanaf 14 september is het dan eindelijk zover, de musical Mamma Mia! is in het theater te zien. Kijk op de site van Mamma Mia! waar en wanneer de cast op de planken staat.

Weekendje weg met Vrouwonline
Trommel al je vriendinnen op om te shoppen in Antwerpen of slaap in een echt designhotel in Turnhout. Blijf je liever in eigen land? Boek dan een weekendje Groningen of kies voor een bungalowweekend op Texel. Bekijk al onze tips

Tassenmuseum
Ook voor tassenverslaafden is er een museum: het Tassenmuseum Hendrikje in hartje Amsterdam. In dit tassenwalhalla worden de meest aparte tassen tentoongesteld. Sommige tassen zijn zelfs een halve eeuw oud. Leuk: na het museumbezoek kun je lekker shoppen in Amsterdam.

Beautydag
Tijdens de vriendinnendag op Beautyfarm Nieuwegein kun je lekker ontspannen en bijkletsen met je vriendinnen. Dit relaxdagje bestaat onder andere uit een gezichtsbehandeling en lunch. Ook mag je gebruik maken van de sauna, het tepidarium (een verwarmde rustruimte) en een kruidenbad voor je voeten. Daarnaast zijn er twee behandelingen naar keuze (Vibrosaun of waterbedmassage en Master massagestoel of snelbruiner).