Oranje boven: 9x items voor Koningsdag

koningsdag

Elk jaar staan alle vrouwen (en mannen) in Nederland voor een dilemma: wat doe je aan op Koningsdag?

Grote kans dat je met de kleur oranje aan het worstelen bent. Misschien wil je het wel aantrekken, maar weet je niet hoe je het moet combineren. Of je vindt de kleur gewoon niet mooi, dat snappen we stiekem ook wel. Oranje is en blijft altijd moeilijk.

Oranje is dus een ‘spannende’ kleur en heeft een typisch you hate it or love it-associatie. Vaak komt dit doordat het ons nationale kleurtje is. Maar is het dan juist niet leuk om op Koningsdag je in dé kleur te hullen? Je valt immers minder op wanneer je helemaal in het oranje gekleed bent, dan juist helemaal niet.

We zeiden het net al, maar we begrijpen heel goed dat oranje niet je nieuwe zwart is. Om toch mee te gaan in de feestvreugde op Willy’s verjaardagsfeestje, kun je natuurlijk ook compenseren met één oranje accessoire. Zo blijf je wel bij jezelf, maar ga je ook mee met de rest van Nederland. Find your balance.

Ben je wel van plan om je dit jaar volledig in het oranje te hullen? Dan heb je geluk, want het behoort tot één van de trendkleuren van 2016. Dit betekent dat de uitdaging van het perfecte oranje item een stapje kleiner is geworden. Oranje is hot and happening en spot je dus overal.

Shop like a queen

Enthousiast geworden van die oranje items? Klik op de afbeeldingen om ze te shoppen.

432__-62190444__veronica-welbeck-clutch
Paul’s Boutique €89,90
Topshop €20,-
Topshop €20,-
Won Hundred €189,95
Won Hundred €189,95

Maison Scotch €99,99
Maison Scotch €99,99
IKKI € 29,95
IKKI € 29,95
Topshop €44,-
Topshop €44,-

 

 

 

 

 

 

Whistles €80,-
Whistles €80,-
Topshop €54,95
Topshop €54,95
Evita €210,-
Evita €210,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspiratiefoto’s van in oranje gehulde bloggers bekijken? Check StyleToday.nl!