Originele geboortekaartjes

geroosterde venkel

Nu zijn er kaartjes in alle vormen en maten, maar hoe zorg je ervoor dat jouw geboortekaartje op zal vallen in het huis van jouw familie en vrienden? Wij hebben de leukste en meest originele kaartjes voor je gevonden.

Gewijzigde gezinssituatie
Op Babygrafix.nl kun je echt werk van je geboortekaartje maken. Zo kun je kiezen voor een kaartje in de vorm van een verkeersbord met de tekst: “Let op! Gewijzigde gezinssituatie” of een concertkaartje waarop jouw baby met trots wordt gepresteerd.

Niet gek genoeg? Via deze website kun je ook de naam van je kindje in een Coca Cola label zetten: “Elise, sinds 18 januari 2010”.

Schattige diertjes
Als je liever voor “gewone” geboortekaartjes gaat maar wel een beetje origineel wilt zijn, dan kun je terecht op www.jojojanneke.nl. Hun vrolijke en kleurrijke kaartjes vallen meteen op door de schattige diertjes die de komst van jouw kindje aankondigen. Kies bijvoorbeeld voor een hert, uil, vogel, eekhoorn of aap.
Ook kun je de naam van je baby op de voorkant laten zetten.

Knuffelbaar
Jipperdepip.nl pakte het heel anders aan dan de meeste kaartenverkopers. Zij bedachten een geboortekaartje gemaakt van vilt. Dit is een ontzettend zachte stof, wat knuffelig en warm aanvoelt. De kaartjes zijn verkrijgbaar in verschillende en kleuren en vormen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw oerhollandse kindje voorstellen met een oerhollands geboortekaartje!