Say yes to your hair + win een haarstylist voor je bruiloft!

Een sluier, chic pak of kort kant met cowboylaarzen eronder: op je trouwdag mag het he-le-maal op jouw manier. Dat geldt voor je outfit, maar zeker ook voor je haar. Want dit is die ene dag waarbij het niet snel of makkelijk hoeft. Inspiratie nodig? Kijk hier de kunst af én maak kans op een persoonlijke haarstylist op jouw grote dag.

Perfecte match

Bij een perfecte jurk hoort een perfect kapsel. Maar wel eentje die past bij de rest van je look.

iStock_000081696869_Medium

Bloemen & blote voeten: Kies jij op de dag van je leven voor de boho-look (denk: veel franjes, blote voeten, bloemenkransen)? Dan is een losse coupe met lichte krul of een vlecht mooi, eventueel met bloemen erin gedraaid of een kransje om je hoofd.

elnett 3
Simpel & strak: Een minimalistische look (denk: strak wit, weinig opsmuk, subtiele accessoires) vraagt om een dito kapsel. Draag je haar bijvoorbeeld in een strakke staart of knot. Een Grace Kelly-rol mag ook, maar dan wel zonder dat er een plukje uitsteekt.

iStock_000077105821_Medium
Los & vast: Hoeft het van jou allemaal niet zo chic? Bij een casual look (denk: geen blingbling, niet traditioneel) hoort lekker los haar. En dat iseen rekbaar begrip: je kunt het ook losjes invlechten of opsteken.

WIN: jouw ultieme trouwkapsel

Staat dit jaar jouw bruiloft op de planning? Dan hoeven we je vast niet meer te vertellen dat er bij een bruiloft een heleboel komt kijken. Fijn dus als je bij al dat geregel geen omkijken meer hebt naar je trouwkapsel, want met een beetje geluk win jij een persoonlijke stylingsessie met Hildo, de haarexpert van L’Oréal Paris. VIVA biedt in samenwerking met L’Oréal Paris Elnett Satin een sessie aan waarin je ontdekt wat jouw perfecte bruidskapsel is. Er wordt een professionele fotoshoot gehouden en natuurlijk zorgt een haarstylist er op je grote dag voor dat je haar perfect in model zit. Meedoen? Vul hieronder je gegevens en trouwdatum in. Upload vervolgens een foto van jezelf en maak kans.

Deze actie is inmiddels voorbij. Je kunt niet meer meedoen.

Jouw haardag

Wat je ook kiest, een goed trouwkapsel staat of valt met de juiste producten. Zo fiks je dat:

1. Leg de basis met superstevige mousse. Deze Crème de Mousse van Elnett geeft volume en blijft goed zitten, maar houdt je haar toch zacht.

2. Een beetje bruidskapsel vergt wat actie van de föhn, krul- of steiltang. Bescherm je lokken met de Elnett Satin Heat Protection Spray, die ook nog extra volume creëert.

3. Na talloze speeches en ABC’tjes, urenlang geproost en een hele avond dansen zit jouw coupe nog steeds perfect. Hoe? Met de Elnett Satin Extra Sterke Fixatie-haarspray.

elnett

Beeld: iStock