Het panel test: justnuts

VIVA’s testpanel testte onlangs de bars van justnuts (Apple & Cinnamon, Coconut en Cranberry). Deze bars zijn 100% biologisch en zitten vol met dadels, spelt, noten en gedroogd fruit. Dat klinkt dus als het perfecte tussendoortje. Maar wat vond het testpanel van de bars?

Oordeel van het panel
Het testpanel schreef het volgende:
“Een zacht tussendoortje dat behoorlijk vult en je de tijd tot de volgende maaltijd makkelijk laat door komen.”

“Lekkere reep. Fijn dat er geen grote stukjes noot of zo inzitten. Ziet er klein uit maar vult wel. Vind het positief dat de reep biologisch en fairtrade is. Ben je toch goed en gezond bezig.”

“Gewoonweg erg lekker. Leuke verpakking, grappige vondst van de IAHS. De coconut heeft een beetje ‘bite’, en dat maakt deze nog lekkerder dan de andere.”

“De smaak is eerst even wennen, maar als je dooreet zijn ze heel lekker. Je proeft dat er puur natuurlijke ingrediënten in verwerkt zijn. Dit vind ik ook zeker een pluspunt.”

Eindcijfer
Je bent dol op de gevulde bars van justnuts of je bent het niet, zo is gebleken uit de resultaten. Maar liefst meer dan de helft van de respondenten geeft een 8 of hoger als eindcijfer.
En de favoriete smaak? Dat is overduidelijke Cranberry met 45% van de stemmen.

Nieuwsgierig geworden naar de Fairtrade bars van justnuts? Ze zijn vanaf nu onder andere te koop bij Marqt, Makro en Coffee Star.