Pimp my ride

geroosterde venkel

Voor wie vaak onderweg is, is de auto een tweede huis. Toch doen de meeste mensen niet erg hun best om er een sfeervolle ruimte van het interieur te maken.

Lege M&M-zakjes, aangekoekte koffiebekers en gedateerde parkeertickets laten we maanden rondslingeren. Het interieur ziet nauwelijks een stofzuiger. En we doen geen enkele poging om de standaarduitvoering net even iets meer eigen te maken. Terwijl er toch genoeg leuke spullen voor de auto op de markt zijn. En anders maak je ze zelf.

Alles roze
Geen roze auto? Dan een roze interieur. Een roze stuur, een roze pookknop, roze ventieldoppen en roze automatten: alles roze Zelfs de ouderwetse dobbelsteentjes voor aan de binnenspiegel en wieldoppen zijn er in damesuitvoering. De goed geoutilleerde tuning store heeft het allemaal in huis. Ooit gedacht dat je daar nog eens iets zou kopen?

Nog niet genoeg roze? De auto wassen doe je in stijl met deze roze wasset .

Autoparfum maar dan anders
Waarom zou interieurparfum voor in huis niet hetzelfde rustgevende effect hebben of dezelfde energie geven in een auto?

Doe het zelf
Wie van handwerken houdt, kan zich flink uitleven op het interieur van de auto. Kekke kussens op de achterbank geven de auto een warme uitstraling. Elk seizoen zijn eigen breiwerk.

Ook met kralen en plakdiamantjes kun je het interieur van je auto stylen. Te beginnen met de hanger voor aan je autosleutel en eentje voor aan de binnenspiegel. Voor als je genoeg krijgt van de roze dobbelsteentjes.

Trek ook zelf iets leuks aan en je kunt in stijl de weg op. Voordeel van een auto die niet is als alle andere, is dat je hem sneller terugvindt als je hem ergens hebt geparkeerd.

Lukt dat niet, dan is er altijd nog deze GPS car finder. Een uitkomst voor vrouwen met weinig richtingsgevoel, helaas niet verkrijgbaar in roze.