Pomp zorgt voor grotere borsten

geroosterde venkel

Een nieuw stel borsten is een dure ingreep. Dankzij de nieuwe beautybehandeling Wonderlift schijnen vrouwen één of twee maten in cupmaat te kunnen groeien, voor een tiende van de prijs van een borstoperatie.

Belofte
Deze zuigende pomp kost flink wat duiten minder en schijnt voor hetzelfde resultaat te zorgen als wanneer je een cosmetische ingreep ondergaat. De gadget belooft een of twee maatjes meer en geheel pijnloos te zijn.

Elastisch
De zuigkracht van de pomp zou de elasticiteit van het huidweefsel, de vorm en de stevigheid van de borsten verhogen. Na de behandeling krijg je een vibrerende massage om de groei van je nieuwe boezem te stimuleren en voorkomt het ontwikkelen van abnormale cellen. Tot slot word je getrakteerd op lichttherapie dat tevens de elasticiteit, zachtheid en verjonging van de huid stimuleert en eventuele vlekjes of sproetjes verwijderd. Zo meldt Daily Mail.

Wij zijn nog een beetje sceptisch. Een grappig beeld is het wel, de behandeling. Bekijk hier het Tellsell-achtige filmpje!

Prijs
De uitvindster van Wonderlift zegt: “Als je twaalf behandelingen volgt en vervolgens zes sessies ondergaat, blijven de resultaten minimaal twee jaar zichtbaar.” Voor één behandeling betaal je 58 euro.

Ook doet het wonderen voor je billen. “Het kan cellulitis beperken en de gluten liften,”  aldus uitvindster Sajida Rashid.

Bron: Daily Mail