Prijsvraag!

geroosterde venkel

Machteld schrijft:

Uiteraard is Vrouwonline mijn leukste en belangrijkste opdrachtgever! 😉 Maar, niet de enige. Als broodschrijver moet je toch op de een of de andere manier aan de bak. Al heel wat jaren vertaal ik voor een grote uitgeverij van romantische boekjes de meest expliciete reeks die in de supermarktschappen te koop is. Zeg maar, erotica voor de huisvrouw. Nou ja, erotica soms is er sprake van behoorlijke HP (met dank aan Esther). Van de stomende seksscenes die erin staan, zal menigeen meer dan rode oortjes krijgen, de vertaalster incluis.

In het begin zat ik dan ook een beetje schuchter achter mijn computer synoniemen te bedenken voor staalharde, kletsnatte dan wel hevig pulserende lichaamsdelen die ook nog eens in elkaar vastgeklonken zaten. Ga er maar aanstaan. Mijn eerste boekjes kreeg ik steevast terug met de mededeling: seksscenes te klinisch. Tja, ik moet eerlijk bekennen dat het voor mij ook allemaal een beetje rauw op mijn dak viel die ongebreidelde vrijpartijen en dat ik me tijdens het vertalen zelfs een beetje geneerde. 😳

Nu ben ik de schaamte allang voorbij. De meest expliciete seksscene is voor mij routine geworden. Misschien wel weer iets te veel routine. Daarom schakel ik jullie hulp in. Wie onderstaand fragment het mooist weet te vertalen, krijgt van mij het vertaalde boekje, inclusief je eigen fragment dus, cadeau.

Let op: Het mag dan wel erg expliciet beschreven zijn allemaal, in het Nederlands mag het absoluut niet te plat overkomen. Het moet sexy zijn, maar niet ordinair! Succes!!!

Daar gaat-ie dan:

She dug her fingers into his ass and pulled him closer, a rippling sensation running through her, marking the start of an orgasm that threatened to rip through her with one more thrust.
He pulled out then pushed in again, out and in until the searing bolt of pleasure tore through her with a scream.
Convulsing under him, her body fisted hard around him. White light blinded her, a high-pitched whine deafened her, and before the fog cleared, Devon threw her other leg over his shoulder and cried out as he poured his climax inside.

Uit: Underneath it all, Lori Borill, Harlequin

Lees ook mijn weblog op www.meerzinnen.hyves.nl