Na succes van de Bachelorette krijgt Nederland ‘Prince Charming’

Prince Charming

Gaby Blaaser hield met haar aanbidders tienduizenden kijkers aan de buis gekluisterd. Videoland hoopt dat succes dunnetjes over te doen met Prince Charming – hetzelfde concept, maar dan net iets anders.

De prince Charming in kwestie heet Marvin. Hij is 29 jaar en naarstig op zoek naar een man om zijn leven mee te delen. Tien vrijgezelle mannen gooien alles in de strijd om Marvins hart te veroveren. Het decor leent zich daar in ieder geval prima voor: het hele gezelschap is overgevlogen naar Sicilië voor dit spannende liefdesavontuur. Anders dan met de Bachelorette bestaat hier de kans dat de vonk binnen de groep overslaat…

Tekst gaat verder onder video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bereid je voor op een nieuwe datingshow! 😍 Vanaf 16 dec gaat onze Prince Charming op zoek naar de liefde. Lukt het hem zijn droomman te vinden?

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Stropdassenceremonie

Marvin ruilt Gaby’s rozen in voor stropdassen. In de ‘stropdassenceremonie’ stuurt hij de man voor wie hij het minste voelt huiswaarts. We hoeven gelukkig niet lang te wachten: de datingshow start op 16 december en Videoland trapt meteen af met twee afleveringen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: RTL
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.