Puur Mama

geroosterde venkel

En je wilt ook nog optimaal genieten van deze bijzondere periode in je leven, het liefst zonder zwangerschapskwaaltjes.

Is dat teveel gevraagd? Volgens VSM niet meer! In oktober 2006 heeft VSM geneesmiddelen namelijk de puur Mama serie gelanceerd, speciaal voor de aanstaande moeder en haar baby.

De introductie omvat 6 natuurlijke producten: een multivitamine, een product tegen zwangerschapsmisselijkheid, een natuurlijke crème tegen zwangerschapsstrepen, een siroop ter bevordering van de borstvoeding en twee producten om de kans op allergieën bij de baby te verkleinen. Alle producten zijn volledig afgestemd op de behoefte van de aanstaande moeder en haar baby en zijn gegarandeerd mild en veilig.

Pure lijfkracht
Ieder mens beschikt over het vermogen om zichzelf te herstellen. Vooral tijdens de zwangerschap en de bevalling heeft het lichaam veel te verduren. Het is dan goed te weten dat je altijd een beroep kunt doen op een kracht die je helpt je lichaam te herstellen, je weerstand te verhogen en energie geeft. Dat is pure lijfkracht. Puur Mama van VSM biedt producten die het zelfgenezend vermogen ondersteunen en veilig gebruikt kunnen worden voor, tijdens en na de zwangerschap.

Wil je meer weten?
Kijk dan op de speciale website: www.vsmpuurmama.nl