Puzzelen met kledingstukken

geroosterde venkel

Zin in vrijheid? Tijdens de laatste weken van je zwangerschap, maar ook in de weken na je bevalling, kan het zijn dat je het liefst rondloopt in oversized shirts en tops. Want ja, je vetrollen en blubberbuik zijn nog net niet helemaal verdwenen en je zou ze dus het liefst nog even verhullen met baggy shirts. Maar dit hoeft niet langer! Twee mama’s uit Nieuw-Zeeland bedachten het geboortejurkje.

Het geboortejurkje
· Is gemaakt van biologisch katoen, perfect voor de gevoelige zwangere huid en ook zeer geschikt om tere babyhuidjes tegenaan te houden.

· Biedt makkelijke, eenvoudige en discrete toegang voor de verloskundige of gynaecoloog tijdens de bevalling. 

· Bevordert huid-op-huid contact met de baby (wat goed is voor hechting en borstvoeding).

· Is speciaal ontworpen voor zwangere en ontzwangerende buiken en voor vrijheid en comfort tijdens de bevalling.

· Is te gebruiken als positiejurkje/-tuniekje, jurkje om in te bevallen, nachtmode en jurkje/tuniekje voor de weken/maanden/jaren die volgen.

· Is aan de binnenzijde voorzien van een prachtig gedichtje, passende bij de bijzondere gebeurtenis waarvoor dit jurkje is bedoeld. 

De UnderCover Mama: een multifunctioneel, praktisch en betaalbaar voedingshemd en beha.

Hoe werkt het?

1. Op een voedingsbeha
Het haakje van de Undercover Mama bevestig je op de cup van je voedingsbeha, onder de clip. Zorg ervoor dat je genoeg stof in het haakje drukt, zodat het stevig vastzit. De Undercover Mama blijft gewoon zitten, ook als je de cup opent om een voeding te geven. Het beweegt simpelweg met de cup mee.

2. Op een gewone beha
De Undercover Mama kan ook prima op een gewone beha. Bijvoorbeeld als je geen dubbele bandjes van en een beha en een hemd wilt. Bevestig het haakje gewoon aan het beha bandje.