Fans weten het zeker: ‘Ring Meghan verklapt geslacht van het kindje’

Meghan geslacht kindje

Als je Meghan Markle heet, betekent dat dat je nooit meer iets kunt dragen zonder dat je outfit met argusogen bekeken wordt. Nu menen fans in een fonkelende ring een duidelijke hint naar het geslacht van haar aanstaande kindje te ontwaren. 

Nadat Meghan en Harry aankondigden dat ze in verwachting zijn van een tweede kind, werd natuurlijk meteen gespeculeerd over het geslacht. Kijkers zien nu een vette hint in de roze ring die Meghan droeg in de video die ze opnam ter promotie van hun podcast.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ecksand (@ecksand)

Een meisje

Terwijl Harry het woord nam, leidde een roze cocktailring afgezet met diamantjes een beetje af van de boodschap. Meghan (bloedmooi als altijd in een jurk van Oscar de la Renta) legde de hand met de ring subtiel op haar schoot. Dat kan natuurlijk gewoon een mooie roze ring zijn, maar een beetje fan vat het liever op als een subtiele knipoog. ‘Dit betekent dat ze een meisje krijgen’, luidt de stellige conclusie op Instagram.

Duurzaam juweel

Mocht het je interesseren: de ring is van het duurzame juwelenmerk Ecksand en de eigenaren waren natuurlijk apetrots dat Meghan een ring van hen droeg. ‘We zijn enorm vereerd dat Meghan een van onze duurzame juwelen droeg tijdens een publieke opwachting nadat ze haar zwangerschap bekendmaakte’, zegt eigenaar Erica Bianchini. ‘Onze toewijding aan duurzaam werken is iets waar Meghan zich mee verbonden voelt. Het is een zaak die Meghan en Harry aan het hart gaat.’

Goed nieuws: de ring is nu afgeprijsd van 1790 Canadese dollars naar omgerekend 993 euro. Koopje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Stylecaster | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.