Seksen in de sneeuw: 1 op de 5 mensen heeft het weleens gedaan in de schnee

seksen sneeuw

Nederlanders en een witte deken: het is een gouden combinatie. Niet zozeer omdat we zelf zulke goede skiërs zijn, maar vooral het sleeën en gluhwein drinken zijn geliefd. Ook zijn we absoluut niet vies van een partijtje passie in de kou, blijkt.

Maar van een winterwonderland komen ook romances, zo blijkt wel uit de cijfers. Zo heeft een op de vijf Nederlanders weleens seks gehad in de sneeuw. Van alle nationaliteiten doen alleen de Belgen dit vaker dan wij. Een op de tien heeft ooit de kou weerstaan om naakt op een berg te staan – waarschijnlijk voor die ene goede foto ‘voor later’. En ja, toen het nog mocht, wintersporten… Achttien procent van ons heeft weleens een ski- of snowboardleraar aan de haak geslagen.

Komt u maar

Een laatste feitje in de categorie ‘doe ermee wat je wil’: 11 procent van de Nederlanders verkiest het gevoel van van een piste afglijden boven een orgasme. Ofwel: liever latten onder de voeten dan een lat in je… Je snapt ‘m.

Dit alles doen we overigens het liefst in Oostenrijk; dat blijkt ons favoriete wintersportland. Hopelijk zijn we er volgend jaar weer.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Beeld Shutterstock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.