Slaap, mama, slaap

geroosterde venkel

En als mama zich goed voelt, is iedereen gelukkig, toch? Maar ja, slapen & kinderen is vaak niet zo’n gelukkige combinatie. Vandaar deze favorieten!

Komt je kindje niet tot rust? Zet dan de cd Lovely Sleepy Baby eens op. Deze muziek is ontspannend en rustgevend, én volgens de maker leert je baby of peuter er ook nog van. En door de rustige klanken is-ie in no time in dromenland.
En stel dat jij in je bed ligt te woelen, weet je van wie je even de cd moet lenen!

Ergens op de wereld is het nu bedtijd voor kinderen en krijgen ze hun dagelijkse slaapliedjes te horen. Als jij niet veel verder komt dan Slaap kindje slaap is de cd Dreamland echt iets voor jou. Op deze cd staat een selectie van slaapliedjes van over de hele wereld. Eigenlijk bedoeld voor je kids, maar we weten zeker dat jij er ook heerlijk van kunt slapen!
Toen je baby nog in je buik zat, werd hij telkens in slaap gesust door de geluiden van jouw lichaam. En het kan dus zijn dat hij nu onrustig is, omdat hij die geluiden mist. Speciaal voor jonge baby’tjes bestaat er de Tummysleep Slaapbeer, die zo gauw je kleine onrustig wordt, de geluiden van jouw lichaam nabootst. En voilà: Daar is de slaap weer!

Zo kom jij dus ook weer aan je slaap toe!