Slaapt je baby moeilijk? Muziekschaap met baarmoedergeluiden

geroosterde venkel

Slaapt je baby moeilijk? Dit aparte schaap, ontworpen door Lynda Harding uit Engeland, zou wel eens de oplossing kunnen zijn…

Ewan het droomschaapje is door Lynda bedacht omdat haar zoon Bradley veel problemen had met het in slaap komen na zijn geboorte. Hij huilde veel en ’s nachts was het elke keer weer een opgave om hem in slaap te krijgen. Zo ontstond het idee om een product te ontwerpen dat helpt bij het sussen van onrustige baby’s en peuters. Na veel onderzoek en gesprekken met jonge ouders en slaapexperts werd het schaap geboren.

In de knuffel zit een nachtlampje en vier verschillende geluiden. Wat dit schaap bijzonder maakt is dat hij het geluid van een echte baarmoeder en hartslag nabootst. De zachte gloed van het roze nachtlampje en het geruststellende geluid van het kloppen van het hart zou ervoor kunnen zorgen dat een kind gemakkelijker in slaap valt. De geluiden zijn op een lage frequentie en het lampje wordt niet warm. Ook zit er een geluid in van een harp en een waterval. Na twintig minuten gaat de knuffel vanzelf uit.

Wij zijn benieuwd of het werkt.