Stijlvol en modieus zwanger

geroosterde venkel

Wie zegt dat zwangere vrouwen er niet goed uit kunnen zien? Wij niet, in ieder geval! Vanaf nu zie je er ook met je dikke toeter goed uit, want Coccon helpt jou, als zwangere vrouw, bij de kledingcrisis tijdens je zwangerschap. Zo kun je jouw eigen stijl behouden en kom je zelfverzekerd voor de dag. Coccon introduceert 4 merken met duurzame, praktische en bovenal stijlvolle collecties…

Coccon introduceert:

Cake Lingerie
Je kent het vast wel: hipsters, strings en onderbroekjes zitten niet meer lekker tijdens je zwangerschap. Laat staan dat je een leuke bh kan vinden die goed zit. Lingerie kopen is een kriem als je zwanger bent, helemaal als je er nog een beetje sexy uit wilt zien. Gelukkig bestaat Cake Lingerie en vind je daar wel mooie, sexy en lekker zittende bh’s met bijpassend slipje!

Bumpology
Zoals het lastig is om sexy ondergoed te vinden, is het kopen van leuke, modieuze kleding ook moeilijk. Grote kans dat je bij Bumpology wel slaagt. De ontwerpen zien er niet alleen mooi uit, maar ondersteunen je zwangere buik ook goed. Ontwerpster Hannah McNicol gebruikt veel elastische en gedrapeerde stoffen, zodat je elk kledingstuk je hele zwangerschap lang kunt dragen.

Mira Maternitywear
Ook de Nederlandse ontwerpster Mira maakt kleding voor zwangere vrouwen. Na haar modellencarrière wist ze wat ze wilde studeren: modevormgeving. Ze hoorde van zwangere vriendinnen dat zij bijna geen comfortabele en modieuze zwangerschapskleding konden vinden. Dat was de inspiratiebron voor Mira: ze ging ontwerpen voor zwangere vrouwen. Kenmerken van de collectie van Mira Maternitywear zijn elasticiteit, gesmokte stoffen en gebreide kledingstukken. Elk ontwerp groeit mee met jouw buik en is dus je gehele zwangerschap te dragen!


Il Tutto
En wat mag er natuurlijk niet ontbreken bij een mooie outfit? Accessoires natuurlijk: een leuke tas, portemonnee of flessenhouder maakt jouw look helemaal af! Voor de finishing touch neem je dus een kijkje bij Il Tutto.