Stoere vrouwen gezocht voor Survival Games!

Artsen zonder Grenzen

Laat jij je niet zo snel kisten, heb je doorzettingsvermogen, ben je flexibel, creatief en ondernemend en laat jij je niet van je doel afbrengen? Kortom: beschik jij over cruciale eigenschappen die hulpverleners van Artsen zonder Grenzen nodig hebben in hun dagelijkse werk in crisisgebieden? Dan zijn de Survival Games zeker iets voor jou!

De Survival Games vinden plaats in de nacht van 16 op 17 oktober in het Amsterdamse Bos. Doe je mee, dan wacht je een zware 12-uur durende challenge. Je team, bestaande uit vier personen, wordt geconfronteerd met uitdagende situaties die een beroep doen op zowel je fysieke als je mentale kracht. Het draait om teamwork, snelheid en onder hoge druk kunnen handelen.

Artsen zonder Grenzen

En het mooiste is: je zet je hiermee ook in voor het werk van Artsen zonder Grenzen: medische hulp daar waar hulp het hardst nodig is. Daarmee maken zij een groot verschil voor mensen in nood. Omdat er oorlog is, een ramp is gebeurd of dodelijke ziekten hun leven bedreigen.

Meedoen?Survival Games

De Survival Games worden gehouden van vrijdag 16 op zaterdag 17 oktober 2015, van 22.00 tot 10.00 uur. Er is ruimte voor 40 teams, elk team bestaat uit 4 personen. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn ten tijde van het evenement. Inschrijven kan tot en met 31 mei. Inschrijfgeld per persoon bedraagt €100,-; doel is hiermee de kosten voor het evenement te dekken. Daarnaast moet ieder team minimaal €2.500,- aan sponsorgeld ophalen voor Artsen zonder Grenzen. Voor meer informatie en inschrijven: www.sportersinactie.nl