SUPER STUNT! Win 1 van de 1000 Willy’s!

Altijd al op zoek naar de prins op het witte paard? Dan is dit je kans! Want op VIVA’s grote datingmarkt scoor jij hoogstpersoonlijk je eigen nieuwe staatshoofd voor tussen de lakens. Welke prince charming past bij jou?

Maar liefst 1000 oranje Willy’s zijn door Pabo.nl beschikbaar gesteld: feestelijker kun je je Koningsdag toch niet beginnen? (…Of eindigen!)

Vul hieronder het win-formulier in en laat weten waarom uitgerekend jíj een date met één van onze Willy’s verdient. Wie weet heb jij binnenkort een royal date met een van onze 1000 prinsen (zo veel? Ja, zo veel). Het leuke is: wat je krijgt, mag je houden. Een blijvertje dus.

Helaas is deze winactie inmiddels afgelopen. De winnaars hebben hun Willy ontvangen.

Royal Highness
Royal Highness – Deze hoogheid brengt je met gemak naar jóuw hoogtepunt… Klik op de foto voor meer info.

 

 

 

 

 

 

 

Prince Charming
Prince Charming – Hij denkt in bed niet aan zichzelf. Nee, deze charmante hoogheid zal er alles aan doen om het je dagelijks meermaals naar de zin te maken… Klik op de foto voor meer info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

King of Top
King of Top – Val je voor het zachtere type, dan moet je bij hem zijn. Maar dan zonder een al te hoog knuffelbeergehalte. Klik op de foto voor meer info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Excellentie
Excellentie – Dit lange lid van het koninklijk huis houdt het graag gemoedelijk binnen de paleiskamers. Dankzij dit prinsje weet jij precies waar je aan toe bent… Klik op de foto voor meer info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prins Wil Hem - Never change a winning team, dat denkt deze prins. Dus eenmaal zijn Assepoester gevonden, wijkt hij niet van je zijde.
Prins Wil Hem – Never change a winning team, dat denkt deze prins. Dus eenmaal zijn Assepoester gevonden, wijkt hij niet van je zijde. Klik op de foto voor meer info.