‘The Big Wedding’ is favoriet

Soms gaat er niets boven een heerlijke avond met de meiden bij jou thuis. Hapje en drankje erbij, plus natuurlijk een topfilm. Maar hoe moet zo’n meidenavond eruit zien en naar welke film kijk je dan graag?

De uitslag
Uit de online VIVA vriendinnenenquête (in samenwerking met Ziggo) blijkt dat 38% van de VIVA-lezeressen het liefst voor een comedy gaat. 34% wil graag romantiek op het scherm, terwijl een kleine 28% meeslepend drama kiest.

Knabbels mogen niet ontbreken: 55% is vooral dol op hartige snacks, 8% gaat helemaal voor zoet en 37% weigert te kiezen en snoept van beide. Een cosy interieur met zachte plaids en kussens om in weg te zakken, vormt voor 65% de ideale omgeving om te chillen met de vriendinnen.
Maar behalve een avond film kijken, organiseren jullie ook graag een culinaire avond (79%), storten jullie je op spelletjes en games (13%) of zetten jullie een gezellige party –gaande van Tupperware tot clothes swapping – op poten (8%). Wordt het een film, dan is dit jullie favoriete top 5:

– The Big Wedding
– The Hangover 3
– The Great Gatsby
– Daglicht
– &Me

Moeilijk kiezen? Niet nodig, want met Alles-in-1 van Ziggo kun je ze allemaal On Demand bekijken wanneer het jou en de meiden uitkomt! Surf naar www.ziggo.nl/#producten/alles-in-1 en ontdek hoe je met je afstandsbediening je favoriete films in huis haalt.

Beeld: gettyimages