The Family Next Door: deze nieuwe true crime-docu op Netflix móet je zien

The Family Next Door

Ben jij ontzettende fan van true crime-documentaires? Dan moet je American Murder: The Family Next Door ook rechtstreeks op je watchlist zetten. Dit bloedstollende mysterie wil je namelijk niet missen!

Lees ook:
Deze documentaires vind je leuk als je ‘Tiger King’ leuk vindt

‘Aan de hand van de onbewerkte, eerstehands beelden onderzoekt deze documentaire de verdwijning van Shannan Watts en haar kinderen en de gruwelijkheden die daarop volgden’, zo omschrijft Netflix de documentaire zelf.

The Family Next Door

Het is in ieder geval een van de meest verontrustende Amerikaanse moordzaken van de afgelopen jaren. Zeker wanneer Watts’ echtgenoot Chris uiteindelijk verdachte wordt, komt een wel heel erg groot geheim van het gezin aan het licht. Klinkt als iets waar je voor thuis wil blijven, toch? Vanaf 30 september staat The Family Next Door op Netflix, dus laat maar komen die donkere dagen.

Waargebeurde documentaires

Er zijn nog veel meer interessante waargebeurde verhalen op Netflix die echt een múst see zijn. Van Amanda Knox tot The Keepers, dit rijtje wil je niet missen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Eenmaal trek je de conclusie, op tijd komen is een illusie.

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

Bron: Superguide | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!