Top 5 best gelezen artikelen – week 1

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Oh my: je kunt het nieuwe seizoen van Temptation Island al een paar dagen eerder zien

Het aftellen is nu écht begonnen: over minder dan een maand is het nieuwe seizoen van Temptation Island te zien bij RTL 5. Op 1 februari gaat de serie officieel van start, maar er is een mogelijkheid om de eerste twee afleveringen al eerder te bekijken. Say what?!

2. Waarom sommigen niet van stukjes in hun yoghurt houden

Als er stukjes in je (drink)yoghurt zitten, laat je die het liefst staan. Kinderachtig? Of kan het dat je er echt niet van houdt?

3. Diehard Penoza-fan? De villa van Carmen van Walraven staat te koop

Penoza-fan én een goedgevulde bankrekening? De villa waarin de Van Walravens woonden, staat te koop. Prijs? Een kleine vijf miljoen euro.

4. Twee keer op rij vrouwen uitschelden en vervolgens sorry zeggen? Ontvolgen maar: #dagboef

Het kan je vandaag bijna niet ontgaan zijn: de enorme ophef vanwege de vrouwonterende (zeg maar gerust schandalige) opmerkingen van rapper Boef. Tja, dan vraag je er wat ons betreft om om ontvolgd te worden. Oók als je daarna sorry zegt. #dagboef

5. Zien! Onthullende nieuwe trailer van Fifty Shades Freed verschenen

Fifty Shades-fans, opgelet! Hier en daar zijn al wat beelden voorbijgekomen van ‘Fifty Shades Freed’, maar er is nu kersverse trailer online verschenen van het nieuwste en tevens laatste deel van de populaire filmreeks.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock