Top 5 best gelezen artikelen – week 10

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Moet je zien: deze Netflix-topper wordt als meest verslavende serie ooit gezien

Met een vrij onbekende lijst aan acteurs en een Spaanstalige titel, is de kans groot dat je onbewust regelmatig langs deze Netflix-topper bent gescrold. Toch is de serie ‘La Casa de Papel’ volgens velen een aanrader om naar te kijken.

2. Hebben: Ikea lanceert prachtige zen-collectie inclusief yogaspullen

Vanaf april is er nog een extra reden om linea recta naar Ikea te racen. De populaire woonwinkel introduceert dan namelijk een heuse zen-collectie met yogaspullen.

3. LuckyTV 2.0: deze briljante persiflage van Temptation Island moet je zien

Temptation Island volgen we allemaal op de voet, maar heb je Debation Island al ontdekt? Deze LuckyTV-achtige serie steekt de draak met de koppels en verleiders van het populaire tv-programma.

4. Yes: Charmed komt terug en dít zijn de drie nieuwe heksenzusjes

Het was een van de grootste kijkcijferhits in de 90’s en 00’s: de serie Charmed, over drie zussen met magische krachten. Geheel in de trend van serie-reboots, –revivals en –comebacks, keert ook deze hitserie terug in een nieuw jasje. De nieuwe serie draait echter niet om Piper, Prue en Phoebe, maar om drie nieuwe meiden. Dit zijn ze.

5. Hoeveel betaal je de oppas?

Oppassers zijn er in alle soorten en maten. Maar hoe bepaal je hoeveel je je oppas betaalt?

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock