Top 5 best gelezen artikelen – week 29

leukste artikelen

Daar zijn ze weer: de artikelen van afgelopen week die je niet gemist mag hebben, voor je op een rij.

1. Femke beleefde een horrorvakantie: ‘Huilend stonden we op Schiphol’

horrorvakantie

2. Aantrekkelijk: Dit draag je in de zomer naar kantoor

Het vinden van een office appropriate outfit in de zomer blijft altijd lastig. Aan de ene kant wil je niet zwetend in veel te dikke kleding achter je bureau zitten. Maar aan de andere kant is het ook niet de bedoeling dat je té bloot op je werk verschijnt. StyleToday legt je uit wat je wél mag dragen op een zomerse dag.

zomer kantoor

3. 8x waarom Michelle klaar is met Pokémon Go

Sinds een week of twee is VIVA’s Michelle ineens zwaar in de minderheid. Iedereen lijkt namelijk compleet hooked aan Pokémon Go. Acht redenen voor haar afkeer van de game-app waarmee je Pokémons kunt vangen.

 

pokémon go

4. Clearblue of Action: is een goedkope zwangerschapstest minder betrouwbaar?

Waar je bij de ene winkel twee zwangerschapstesten koopt voor € 1,49, moet je bij de andere zaak € 12,99 afrekenen voor één exemplaar. Daardoor krijg je bij goedkope testen misschien het gevoel dat ze minder betrouwbaar zijn. Is dat terecht?

Unrecognized woman holding pregnancy test positive, sitting at bathroom. Photo from above.

5. Hoe is het nu met… Jody Bernal?

Hij werd in één klap bekend met het nummer ‘Que si, que no’ en kon ineen niet meer normaal over straat. Jody Bernal bracht nog een paar singles uit en deed mee aan programma’s als ‘Sterren springen’, maar daarna hoorde je niets meer. Waar heeft Jody uitgehangen?

Jody Bernal

Beeld: iStock