Tuinpret

geroosterde venkel

En waar kunnen kinderen beter spelen dan in de tuin? Lekker rondrennen, krijten en zodra de temperatuur gaat stijgen, kunnen de waterpistolen tevoorschijn komen.
Ver weg met vakantie gaan is helemaal niet meer nodig, met deze leuke spulletjes is het vakantie in de tuin!

Tent-chic
Vergeet de boomhutten, de speeltenten zijn terug. En Win Green heeft een paar hele leuke in de collectie. Zo kunnen kinderen spelen in hun eigen ‘Gingerbread Cottage’ of slapen in een ‘Hanging Tent’ onder de boom. En wat te denken van een eigen paviljoen? De tenthuisjes zijn allemaal van 100 procent katoen en kunnen worden besteld via Huize Pippemuis.


Supersoaker
Op warme dagen is het voor kinderen heerlijk om af te koelen door middel van een groot watergevecht. Limonadefabrikant Karvan Cévitam komt daarom met een extra cadeautje dit voorjaar: bij aankoop van drie 750 ml bussen krijg je een gratis waterpistool. Het is meteen een goed moment om de kids te laten zien wat hergebruik is, want de supersoaker kun je alleen gebruiken met een omgespoelde limonadebus, opnieuw gevuld met water. Zwembroek aan en spuiten maar!

De houder is in oranje, rood of paars verkrijgbaar. Van 26 april tot 8 mei loopt de actie bij de meeste grote supermarkten.


Kabelbaan
Niet voor elke tuin geschikt, maar als je een beetje ruimte hebt natuurlijk de attractie voor buiten: de kabelbaan. Weten we nog hoe het voelde om van boom naar boom te zoeven?
De kleinste kabelbaan is voor kinderen vanaf vijf jaar en kost € 59. De wat grotere kinderen (en enthousiaste ouders) kunnen de tuin in met de Super Z (€ 149).
Voor meer informatie, klik hier en kom terecht in een heuse kabelbaanshop.

Buitenspelen wordt zo een stuk leuker. Laat die zomer maar komen!