Vagina-gadgets

geroosterde venkel

Toch zijn er genoeg sieraden met vagina’s te koop. Lady Gaga zei het al: ‘Mijn creativiteit zit in mijn vagina!’ en bij deze sieraden gaat dit zeker op, want ze zien er wel uit als iets dat deze gekke zangeres zou dragen. Ze staan lekker apart en gewaagd. Vind je zo’n sieraad toch net iets té apart en gewaagd? Dan kun je ook je interieur een hippe en bizarre touch geven met een vaginakussen of je kleingeld in een vaginaportemonneetje stoppen.

Wil je je vruchtbaarheid eren? Dan zijn de baarmoederknuffels echt iets voor jou. Maar ook als je onvruchtbaar bent is dit een mooi cadeau aan jezelf. Uiteindelijk gaat het erom dat je je lichaam leert accepteren zoals het is. Van deze baarmoederknuffels krijg je steun en bovendien kun je er ook al je frustratie en verdriet op kwijt.

1. ‘Zeemeermin’ vulva ketting (€35,97)
2. Porceleinen rozen oorknopjes (€5,87)
3. Blad vulva ketting (€88,37)
4. Princess Peach vaginakussen (€35,19)
5. String ‘I love my vagina’ (€9,38)
6. Not your grandma’s Purssy (€89,93 )
7. Electric starlight vulvaketting (€43,79)
8. Baarmoederknuffels. Deze zijn er in diverse soorten:
Klein (ongeveer 30 cm lang): dokter (€30,11) Morticia Addams (€54,74) met parelketting, Frida Kahlo (een Mexicaanse kunstenares/feministe met dikke wenkbrauwen die ze weigerde te scheren) met twee gouden kettinkjes (€54,74), een blozende baarmoeder (€25,02) en een super nerd met schattig klein boekje (van stof, dus je kunt er niet in schrijven) €30,1.
Groot (73 x 51 cm) €45,36
De baarmoederknuffels zijn gemaakt van heerlijk zachte fleecestof.

Alle producten komen uit het Amerikaanse winkeltje VulvaLoveLovely, met uitzondering van de oorknopjes, de string en de Not Your Grandma’s Purssy.

Alle producten zijn handgemaakt en dus kunnen ze een klein beetje verschillen van de foto’s. Er komen nog verzendkosten bij, maar meestal zijn die niet heel erg hoog.