Kook-inspiratie tijdens workshop!

Op woensdag 14 augustus toog een aantal VIVA-lezeressen naar de VIVA-redactie: op uitnodiging van Valess mochten ze de Delicious-keuken onveilig maken tijdens een uitgebreide kookworkshop. Met een drankje binnen handbereik draaiden ze de lekkerste gerechten in elkaar, van echt Valess-deeg. Voor wie wil sfeerproeven, zie hier de leukste foto’s van een zeer geslaagde middag en avond.

Eerst bubbels, dan koken. Onze lezeressen werden feestelijk verwelkomd door Valess-huiskok Dennis Sluiter (37) van Het Koksbureau, die de workshop gaf.

bubbels

 Dennis is druk in de weer met de truffelsaus, de finishing touch van het voorgerecht: artisjok op een bedje van gerookte Valess.

Indeweer

Roken is zóóó… lekker. Althans, gerookt Valess-deeg. Vul een pan met aluminiumfolie en strooi er wat rookmot op. Leg daarop in een vergiet je plakjes Valess en laat ze even roken. Lekker met komkommergazpacho en met bruschetta’s met tomaat en Parmezaanse kaas.

roken

Nog meer Valess: voor het toetje cheesecake, brownies en gekaramelliseerde walnoten lieten we graag nog een gaatje over.

toetje

Say Valess! Met een gevulde buik en goodiebag keerden de VIVAkoks weer huiswaarts.

goodiebag

Trek gekregen? Ga zelf aan de slag met meer Valess-recepten zoals bijvoorbeeld Saladekrokantjes, Filet Marrakech, Cheeseburger of Schnitzel met blauwe kaas. Eet smakelijk!