Vanaf deze datum is het tv-programma van de Meiland zusjes te zien

meiland zusjes tv programma

Gezusters Meiland komen met een eigen tv-programma die vanaf begin mei op de buis zal zijn. Zo liet SBS vandaag weten. In het programma, ‘Petit Chateau’, krijgen babykamers een flinke make-over. Kan Maxime, die vorige week haar zwangerschap bekend maakte, meteen wat inspiratie opdoen. 

Maxime en Montana, de dochters van ‘oh wat goed’-Martien, gaan bij jonge gezinnen langs die door omstandigheden niet in staat zijn om de babykamer op tijd op orde te krijgen. Aan de meiden de taak de kamer om te toveren tot een klein paleis. Ook zullen ze de kinderkamers van de broertjes en zusjes aanpakken. Het programma is vanaf 6 mei wekelijks te zien.

Tekst gaat verder onder afbeelding 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Zwangerschap Maxime

Dit programma komt natuurlijk als geroepen voor de zwangere Maxime, die afgelopen weekend voor het eerst een foto deelde van haar babybump. Wat we kunnen verwachten? In ieder geval iets minder wijn en iets meer babyspullen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress
Selien woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster